18.06.2016 10:39

2016 06 18 Ostašovská noc VI. ročník - děti, bouřka, kroupy, déšť a rock and roll :-)

Ostašovská noc byla první oficiální akcí spolku. Vzhledem k tomu, že nemá žádné prostory a místní restaurace je nefunkční, pořádáme tento letní festival regionálních skupin od samého počátku na nohejbalovém hřišti v Ostašově. Tímto chceme poděkovat TJ Sokolu Ostašov, že nám to již šestým rokem umožňuje a jsme stále dobrými partnery. Stejně jako sbor dobrovolným hasičů SDH Karlinky, kteří hlídají naší a hlavně vaší bezpečnost.

Stejně jako každý rok akce začala programem pro děti. Nejprve "Papírovými pohádkami" s paní KORDULOU. Pak se děti účastnily dovednostním i vědomostních soutěží a her, mohly zažít malé dobrodružství v pavučině mezi stromy a nechat se namalovat nebo učesat. Svůj stánek tu totiž měla úžasná LADY BOW, která zájemkyním během chvilky vytvářela účesy z dob rock and rollu a obdarovala je krásnými mašličkami. Některé dámy přišly i dobově oblečené a dotvářely charakter akce, která byla letos pojata v tomto stylu.

Mezi kapelami proto nechyběl známý PREHMAT se skladbami z dob Elvise Presleyho z Liberce, turnovští SNAP CALL, kterým jen o vlásek unikla možnost stát se předkapelou slavných AD/DC a večer zakončili „kluci“ z kapely BARRAGE. Přestože si s námi počasí příliš nepřálo (nad hřištěm se přehnala bouřka, která přinesla krupobití) dobrá nálada všem vydržela do pozdního večera. Akce byla tradičně pořádána ve prospěch kostela sv. Vojtěcha, který má spolek v péči - tentokrát na opravu kostelních lavic. Děkujeme proto všem, kteří přišli, nenechali se odradit bouřkovými mraky a svou účastí přispěli na dobrou věc.

Fotografie najdete v GALERII ZDE

—————

Zpět