27.08.2020 14:22

2020 08 27 Čas v době koronavirové

V době "koronavirové" se život ve spolku zpomalil až zastavil. Někdo z nás měl práce až nad hlavu, jiný se díky nemožnosti chodit do práce konečně dostal k věcem, které dlouho odkládal nebo si aspoň pořádně odpočinul. Někdo se musel mnohem více než obvykle učit s dětmi, někdo šil roušky, jiný je rozvážel. Nemohli jsme se scházet ani pořádat naše akce. 

Když se situace zklidnila a omezení uvolnila, vyrazili jsme alespoň na tradiční spolkařský výlet. Tentokrát do Českého Ráje na rafty. Užili jsme si to, vody v řece bylo dost a vyšlo nám i krásné počasí.

Těšili jsme se na setkání s vámi na výročním desátém ročníku akce "Ostašovská noc", která byla kvůli koronaviru přesunuta z června na září. Sešli jsme se, abychom vše naplánovali a zajistili, ale vzhledem k nově nastupující vlně nákazy koronavirem a také z obavy z nízké účasti jsme se nakonec rozhodli Ostašovskou noc zrušit. Připravovali jsme se  na dušičky a adventní koncerty, ale opětovné vyhlášení nouzového stavu nám neumožňuje akce pořádat. Tentokrát se s vámi během adventu zřejmě nepotkáme, ale věříme, že nám zachováte přízeň.

Přejeme všem hlavně pevné zdraví, pohodu a ať se vše brzy navrátí do normálních kolejí.

Vaši spolkaři :-)

Fotky z výletu najdete v naší galerii.

—————

Zpět